Όπως δείχνουν τα πράγματα στην Κω και γενικότερα στα Ελληνικά νησιά όπου γίνεται το έλα να δεις με τους λαθρομετανάστες, δημιουργούνται και άλλες παρενέργειες εκτός από αυτές που γεννώνται λόγω του θράσους των ανθρώπων που δήθεν έρχονται από μία εμπόλεμη ζώνη και απαιτούν από την Χώρα μας που είναι ξέφραγο αμπέλι αλλά δημοκρατική, να τους «τακτοποιήσει» όσο το δυνατόν ταχύτερα.
Αποτέλεσμα όλων αυτών η καταπόνηση του προσωπικού της αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος όπου μερικές φορές προκειμένου να προστατευτούν από τις βιαιότητες των λαθρομεταναστών, ασκούν βία.
Δυστυχώς, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υπακούοντας στις πολιτικές εντολές των «προοδευτικών» πολιτικών προϊσταμένων του, στέλνει άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων να κατασκοπεύουν τους συναδέλφους τους αν κάνουν καλά την δουλειά τους ή αν ασκούν υπέρμετρη βία στους λαθρομετανάστες οι οποίοι δυστυχώς, μας πήραν χαμπάρι του πόσο δημοκρατικοί είμαστε και δηλώνουν όλοι Σύριοι, πρόσφυγες από τον πόλεμο, είτε είναι Αφγανοί, Ιρακινοί και κάθε λογής φύλλο και έθνος.
Μάλλον τα αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα έπρεπε να ενδοιαφέρεται περισσότερο για τα στελέχη του για να τα έχει και αύριο. Εκτός αν τους αστυνομικούς και τους άνδρες τους Λιμενικού τους θεωροί αναλώσιμους και μεγαλύτερης αξίας από ανθρώπους οι οποίοι παραβιάζουν την ακεραιότητα της Χώρας μας σαν να είναι κουρελόχαρτο στην λογική της άκρατης δημοκρατίας.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε ανάρτηση ιστοσελίδας σχετικά:
• με τον αριθμό του κλιμακίου αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που μετέβησαν πρόσφατα στη νήσο Κω, για τη διερεύνηση υπόθεσης επίμεμπτων ενεργειών αστυνομικού (σχετ. Ανακοίνωση από 10-08-2015) και επιπρόσθετα,

• με τη μετάβαση άλλων δύο (2) αστυνομικών της ίδιας Υπηρεσίας «… με ειδική αποστολή, να καταγράφουν όποιες έκνομες ή παράτυπες ενέργειες σε βάρος μεταναστών, προκειμένου να υποβάλλονται αναφορές για να διενεργηθούν σε βάρος τους Ε.Δ.Ε. …».
Διευκρινίζεται ότι τη διερεύνηση επίμεμπτων ενεργειών αστυνομικού ανέλαβε, λόγω αρμοδιότητας, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Για το θέμα αυτό μετέβη στη νήσο Κω κλιμάκιο τεσσάρων (4) αστυνομικών και όχι δέκα (10), όπως αναφέρεται. Μετά το σχηματισμό της δικογραφίας οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί επέστρεψαν στην Υπηρεσία τους.
Ουδείς άλλος αστυνομικός της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη στη νήσο Κω για «ειδική» ή άλλη αποστολή.