Η κατασκευή της γέφυρας όπως μας πληροφορεί ο Μαχητής στα Πηγάδια, σταμάτησε. Η ενημέρωση με το σταγονόμετρο και άλλο ένα γεφύρι της Άρτας στην Ξάνθη;
Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Αντιπεριφερειαρχη Κ. Ζαγναφέρη, αλλά είχε το τηλέφωνο κλειστό.
Καλέσαμε τον Γ. Τσιτιρίδη να μας πει αν και γιατί σταμάτησε το έργο, δεν απάντησε.
Ελπίζουμε μέχρι το μεσημέρι στην Εκπομπή «ΦΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» στην τηλεόραση του Xanthi Chanel, να βρούμε τους αρμόδιους να μας εξηγήσουν γιατί ένα έργο τόσο πολυδιαφημισμένο από την προηγούμενη διοίκηση της Αντιπεριφέρειας κόστους 3.7εκ, ευρώ περίπου, σταμάτησε και αν σταμάτησε γιατί.
Κάποια στιγμή οι διοικούντες τον τόπο θα πρέπει να καταλάβουν και να παίρνουν και το ανάλογο πολιτικό κόστος, ότι θα πρέπει να ενημερώνουν τους πολίτες.
Δυστυχώς για αυτούς για άμεση ενημέρωση των πολιτών είναι οι δημοσιογράφοι, άσχετα αν οι κρατούντες την τύχη των πολιτών τους «γουστάρουν» ή όχι. Περιμένουμε την πολιτική ευαισθησία τους.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο ότι ο Δήμος δεν εμπλέκεται, πλήρωσε την μελέτη και η εκτέλεση του έργου ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.
Άρα μετά και από αυτήν την εξέλιξη δεν μένει στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη απλά να σηκώσει το τηλέφωνο και να μας ενημερώσει.
Εκτός αν είναι σε διακοπές και αδυνατεί να ασχοληθεί με τα καυτά θέματα της καθημερινότητας των Ξανθιωτών.