Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες και δημοσιεύματα, η Κομισιόν, (Ε.Ε.) πληρώνει την Ελλάδα με 473εκ. ευρώ για να διαχειριστούμε σαν Χώρα το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα που σαν τσουνάμη καταπίνει την γαλήνη τουτου αυτού του τόπου, ξεκινώντας πρώτα από τα νησιά και καταλήγοντας στο κέντρο της Αθήνας, γεμίζοντας παράλληλα με ενοχές τον Ελληνικό Λαό ο οποίος βλέποντας μπροστά του την δυστυχία των μεταναστών αδυνατεί να βοηθήσει ενώ ξεχνά τα δικά του προβλήματα επιβίωσης.
Δεν ξέρω αν το δικό μου το μυαλό κατασκευάζει αυτές τις σκέψεις αλλά με όλα αυτά που γίνονται με πρωταγωνιστές του δύσμοιρους αυτούς ανθρώπους με ζώνουν τα μαύρα φίδια.
Γιατί διαφορετικά πώς να το εξηγήσω;
Από την μία η δικοί μας ανίκανοι πολιτικοί υπέγραψαν τις συμφωνίες με τους Ευρωπαίους ότι θα τους κρατήσουν στην Χώρα μας αντί πινακίου φακής, πληρώντας δηλαδή οδοιπορικά στους φουκαράδες και από την άλλη, έχεις όλη την ημέρα τα μεγαλοκάναλα, πλυντήρια συνειδήσεων, να βομβαρδίζουν τον τηλεθεατή με το σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Είναι γεγονός ότι το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο και οι ευρωπαίοι συνεχίζουν να πληρώνουν για να μην έχουν στα πόδια τους κυνηγημένους από την μοίρα, ενώ από την άλλη, τα κανάλια παίζουν όλη την ημέρα θέματα με λαθρομετανάστες και ω του θαύματος, η συμφωνία με το κουαρτέτο της συμφοράς, έχει φτάσει κιόλας στην συμφωνία που θα έρθει σε χρόνο ρεκόρ για ψήφισμα.
Όσο λοιπόν διαρκούν τα μπάνια του λαού και η αποχαύνωση του μπροστά στα χαζοκούτια, η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους δανειστές μας, σφίγγει όλο και περισσότερο, την θηλιά γύρω από το λαιμό μας.
Όταν το πάρουμε χαμπάρι εκεί γύρω στον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, τότε δυστυχώς τα πράγματα θα είναι αργά.
Η σύνταξη θα φτάσει τα 360 ευρώ, τα νοσοκομεία θα έχουν κλείσει ή θα έχουν γίνει ιδιωτικές κλινικές για τους λίγους. Τα πανεπιστήμια αν δεν πουληθούν θα λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και έχει ο θεός.
Η διαφορά είναι ότι ο Θεός μπορεί να έχει, εμείς όμως όχι.
Α.Π.