Ένα ζευγάρι Γάλλων που πήγαινε στη Κυανή Ακτή για διακοπές με τα παιδιά του ξέχασε την τρίχρονη κόρη του σε έναν χώρο εστίασης και διένυσε πάνω από 150 χιλιόμετρα προτού καταλάβει τι είχε συμβεί…

Οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι η μικρή έλειπε μόνο όταν άκουσαν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση για το παιδί, που είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες στο χώρο, κοντά στο Λοριόλ στη νότια Γαλλία, λίγο μετά το μεσημέρι.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι πήγαινε στη θάλασσα, καθώς και ότι είδε «το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει», διευκρίνισαν αστυνομικές πηγές. Το σήμα μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η οικογένεια με το αυτοκίνητο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

«Η οικογένεια είχε περάσει την Αιξ-αν-Προβάνς, 150 χιλιόμετρα από τον χώρο εστίασης και πηγαίνε προς το Σεν Ραφαέλ. Κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε», ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές προσθέτοντας: «Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω».

Πηγές: ΑΜΠΕ