Με ανακοίνωση του το Κέντρο Κοινωνικής προστασίας καλεί όσους γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ για την φιλοξενία των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, έχουν την δυνατότητα να δεχτούν βοήθεια από το προσωπικό για να συμπληρώσουν ορθά τα δικαιολογητικά τους.

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» , θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες οικογένειες συμπολιτών μας να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους δωρεάν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξάνθης για 5η συνεχή χρονιά, καλεί όλες τις μητέρες που έχουν παιδιά από 8 μηνών έως την ένταξή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. Μυλλέρου 73-77, 10436, Αθήνα, από 05-08-2015 μέχρι 18-08-2015 για τη φύλαξη των παιδιών τους σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς δωρεάν για το σχολικό έτος Σεπτέμβριος 2015- Ιούλιος 2016.

Ενταγμένοι στη δράση Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ξάνθης είναι οι εξής:

1) Α΄ Παιδικός Σταθμός, Γ. Κονδύλη 32
2) Γ’ Παιδικός Σταθμός, Τέρμα Βασ. Σοφίας
3) Ε’ Παιδικός Σταθμός, Λευκάδος 2 (Πλατεία Μητροπόλεως)
4) Η’ Παιδικός Σταθμός, Τέρμα Γεωργίου Πολίτου, Χρύσα
5) Παιδικός Σταθμός Κιμμερίων (δίπλα στο ιατρείο)
6) Παιδικός Σταθμός Σταυρούπολης Ξάνθης, Σταυρούπολη
7) Βρεφικός Σταθμός Ξάνθης, Τέρμα Βασ. Σοφίας

Για πληροφορίες και βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης και των δικαιολογητικών μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2541072888, στην Κα Χρηστίδου Βασιλική, οδός: Βενιζέλου 30 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr .