Ρωτήσαμε τον Ιπποκράτη Καμαρίδη επικεφαλή της παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή για το πώς βλέπει να εξελίσσονται τα πράγματα στην Εθνική σκηνή.
Η απάντηση που πήραμε ήταν ο Θεός να τους φωτίσει (Εννοούσε αυτούς που κυβερνούν).
Μιλώντας για τους προϋπάρχοντες διοικούντες του τόπου, ανέφερε ότι ο Ελληνικός Λαός ένοιωσε τα αποτελέσματα του τρόπου διοίκησης τους επί πέντε χρόνια στο πετσί του.
Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε. «Υποσχέσεις, υποσχέσεις και αποτέλεσμα μηδέν».
Ο κ. Τσίπρας, σημείωσε, δεν είναι σαν όλους τους προηγούμενους που διοίκησαν τον τόπο. Είναι χειρότερος. Πρέπει να θυμηθεί ο Ελληνικός Λαός τι έλεγε για το σκίσιμο του μνημονίου και τι είπε μόλις προχθές, τόνισε. «Εγώ δεν είπα ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια». Σκέτο Καραγκιοζιλίκι, πρόσθεσε για να συμπληρώσει ότι ο Τσίπρας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Τσίπρας.
Στην συνέχεια αναρωτήθηκε πώς το 3% ποσοστό του κόμματός του θέριεψε;
Την απάντηση έδωσε ο ίδιος λέγοντας πώς η διαφορά από το 3% μέχρι και το 36% που έφτασε, έγινε από τα πασοκοποντικάκια που είδαν ότι το βαπόρι του ΠΑΣΟΚ έμπαζε νερά και πήδηξαν στο πλοίο του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν να βρίσκονται πάνω στην καρέκλα της εξουσίας ή κοντά σε αυτήν. «Τους ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών το ΠΑΣΟΚ».
Μιλώντας για τους ΑΝ.ΕΛ είπε ότι οι κόκκινες γραμμές, έγιναν ξεθωριασμένο ροζ. Το μόνο τους μέλημα στους έξη μήνες συγκυβέρνησης ήταν να ψηφισθεί ο νόμος για την ιθαγένεια. «Αυτό θα το βρούμε μπροστά μας. Θα υπάρξει Εθνικό πρόβλημα».