Το ότι η Ξάνθη είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος έχει αναγνωριστεί διεθνώς και πολλοί μιλούν όχι μόνον στην Ελλάδα για αυτήν, αλλά και διεθνώς.
Αυτό είναι δεδομένο.
Όμως ότι κατοικείται από υπέροχους ανθρώπους, αυτό επιβεβαιώνεται στην καθημερινότητα.
Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της εκπομπής «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» με τον Α. Παυλικιάνο στον super fm, επικοινώνησε μαζί μας μία συμπολίτισσα μας ακροάτρια της εκπομπής, η οποία δήλωσε ότι την 25η Μαρτίου και κατά την διάρκεια της παρέλασης, βρήκε ένα χρηματικό ποσόν, ήταν μικρό όπως ανέφερε, αδιάφορο λέμε εμείς, που προφανώς κάποιος συμπολίτης μας έχασε και πολύ πιθανών να έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα, ποιος δεν τα έχει άλλωστε σε αυτήν την περίοδο της κρίσης και μας παρακάλεσε να το ανακοινώσουμε και όποιος τα έχασε, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα του σταθμού μας που είναι το 25410 62424 ή στο κινητό του xanthitimes.gr που είναι 6936646455 προκειμένου να τον ή την φέρουμε σε επαφή με την κυρία που βρήκε αυτά τα χρήματα.
Εδώ πλέον πρέπει να σημειώσουμε ότι η εν λόγο κυρία βρήκε αυτά τα χρήματα και δεν τα κράτησε.
Δεν γνωρίζουμε τι άλλες ενέργειες έκανε για να βρεθεί ο συμπολίτης ή η συμπολίτισσα μας που έχασε τα χρήματα, σημασία όμως έχει ότι κοινοποίησε το όλο θέμα και κυρίως ότι επέλεξε την εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» για αυτόν τον λόγο.
Παρακαλείτε όποιος έχασε χρήματα την 25η Μαρτίου, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα που προαναφέρθηκαν.
Εμείς θα τον φέρουμε σε επαφή με την συμπολίτισσα μας που τα βρήκε.