Θα ξαναπάρουν την σύνταξη των γονιών τους οι άγαμοι γιοι και θυγατέρες; Ενημέρωση από την εφημερίδα ΘΡΑΚΗ.

ΤΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦ. ΘΡΑΚΗ

ΤΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦ. ΘΡΑΚΗ

Μία πολύ σοβαρή πρωτοβουλία έχει αναλάβει η εφημερίδα ΘΡΑΚΗ και ο εκδότης της Τένης Καμαρίδης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Κωστή Αιβαλιότη που είναι υπάλληλος στο Ευρωκοινοβούλιο, θα προωθήσει θέματα συνταξιοδότησης αγάμων ανδρών και γυναικών, βάσει των οδηγιών της Ε.Ε. και που η Ελλάδα παράτυπα  έκοψε το 2009, από τους δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφημερίδα ΘΡΑΚΗ για περισσότερες πληροφορίες.

 

Όπως εξηγεί ο εκδότης της ΘΡΑΚΗΣ Τένης Καμαρίδης, Υπάρχει μία οδηγία της Ε.Ε. σχετικά με την συνταξιοδότηση των άγαμων αρένων και τις άγαμες θυγατέρες που δικαιούνται τις συντάξεις των γονιών τους, κάτι που υπήρχε στην Χώρα μας και καταργήθηκε το 2009.

Σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία και η Χώρα μας είναι  υποχρεωμένη να χορηγήσει αυτό το βοήθημα στους Έλληνες δικαιούχους.

Αυτήν την υπόθεση την ανακίνησε ο Κ. Αιβαλιώτης, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου ο οποίος έχει επαφές με την εφημερίδα ΘΡΑΚΗ και τον εκδότη Τένη Καμαρίδη και έτσι ξεκίνησαν μία προσπάθεια από κοινού, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες της Ξάνθης και όχι μόνο.

Έτσι με το πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα ΘΡΑΚΗ, ενημερώνει τους πολίτες οι οποίοι νομίζουν ότι δικαιούνται αυτού του βοηθήματος, να επικοινωνούν μαζί τους και η εφημερίδα μέσω του Κωστή Αιβαλιώτη, να το προωθεί στο ευρωκοινοβούλιο. Όπως εξηγεί ο κ. Καμαρίδης, η υπόθεση θα συζητηθεί στο ευρωκοινοβούλιο το προσεχές μέλλων με σκοπό η Ελληνική Κυβέρνηση να υπακούσει στην οδηγία του Ευρωκοινοβουλίου, και να χορηγήσει σε όσους την δικαιούνται, αυτήν την σύνταξη.

Άρα όσοι προσφύγουν κατά πάσα πιθανότητα θα δικαιωθούν.

Pin It

Comments are closed.